slideshow04

Potpisan trojni ugovor između Eparhije mileševske, Opštine Priboj i Zdravstvenog centra Užice

U prostorijama Eparhije mileševske u Prijepolju, 30. septembra potpisan je trojni ugovor između Eparhije mileševske, manastira Svetog Nikole u Pribojskoj Banji, Opštine Priboj i Zdravstvenog centra Užice, kojim se izdaje u zakup prvi sprat RH Centra u Pribojskoj Banji, u cilju obezbeđenja zdravstvene zaštite stanovništva Zlatiborskog okruga i šire.

Ugovorom, kojim je u zakup na 10 godina bez nadoknade, dat prvi sprat RH Centra u Pribojskoj Banji, Zdravstvenom centru Užice, Opština Priboj se obavezala da sredstvima iz budžeta, predviđenim za zdravstvo, opremi prvi sprat Rh Centra, u skladu sa potrebama Zdravstvenog centra. Zahvaljujući tome, zdravstvena zaštita će ponovo biti dostupna stanovništvu Zlatiborskog okruga i šire, u ovom banjskom lečilištu.

U ime Eparhije mileševske ugovor je potpisao Njegovo Preosveštenstvo Epikop budimljansko-nikšićki i administrator Eparhije mileševske G. Joanikije, u ime Opštine Priboj, predsednik Lazar Rvović i u ime Zdravstvenog centra Užice, direktor, dr Miloš Božović.

trojni ugovor rh centar pribojska banja