slideshow04

Najava: Saobraćajno-obrazovni čas "Pažljivkova pravila u saobraćaju"

U organizaciji Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Priboj, u sredu 25. aprila 2018. godine, biće održan saobraćajno-obrazovni čas "Pažljivkova pravila u saobraćaju", koji će održati predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

Čas će biti održan u 12 časova u Velikoj sali Doma kulture, a namenjen je deci predškolskog uzrasta i deci koja pohađaju prvi razred osnovnih škola, sa teritorije opštine Priboj. Predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja doneće poklone za decu i realizovati predstavu. Takođe, ovom prilikom će i Savet za bezbednost saobraćaja Priboj podeliti deci retroreflektujuće tregere koji se koriste da bi bili uočljiviji u saobraćaju.

Takođe, istog dana sa početkom u 13 časova i 30 minuta, planiran je sastanak u vezi jačanja kapaciteta Tela za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na području opštine Priboj, odnosno sastanak sa svim subjektima koji deluju u sistemu bezbednosti saobraćaja (predsednik opštine, odeljenja u okviru opštine za poslove saobraćaja i obrazovanja, upravljači lokalnih puteva, predstavnici saobraćajne policije, službe hitne medicinske pomoći, nevladinog sektora – kancelarija za mlade, direktori obrazovnih institucija, predstavnici auto škola i medija).

pazljivko najava 2018