slideshow04

Почели са радом градски базени

Нешто касније него претходних година, због лоших временских прилика и пандемије корона вируса, у понедељак, 29.јуна 2020.године, почели су са радом и градски базени у Новом Прибоју. Радно време базена, којима газдује Установа за физичку културу „Спортски центар“ је сваким даном од 10 до 19 сати.

Прибојцима, али и свима из окружења, који ће овог лета освежење потражити на градским базенима у Прибоју, на располагању су као и ранијих година три базена - велики базен, затим базен за непливаче и базен за децу.

bazen 2020

Купалишна сезона на градским базенима у нашем граду функционисаће уз примену свих препоручених заштитних и хигијенских мера, од комплетне дезинфекције комплекса градских базена, водених баријера са средствима за дезинфекцију ногу и руку, туширања пре уласка у базен, до дистанце између купача од најмање два метра. Тако у базенима истовремено може боравити до 150 купача или укупно на комплексу градских базена и до 400 особа.

Вода у градским базенима, као и претходних година, контролисаће се најмање три пута месечно, од стране Завода за јавно здравље из Ужица.

Цена улазница за градске базене остала је иста као и претходних година и износиће за дан 150 динара, за месец 2500 динара а за комплетну сезону 4000 динара.