slideshow04

Изведена представа "Нека буде шта буде"

Љубитељи позоришта, односно комедије у Прибоју, у четвртак, 28.октобра, могли су да се насмеју до суза, али и да заплачу, уживајући у једној топлој, људској причи "Нека буде шта буде...само да је мушко", у извођењу познатих београдских глумаца Сандре Бугарски и Владана Савића.

У питању је комедија, односно дуо драма, кроз коју се провалчи топла, људска прича о двоје супружника, који већ дуго покушавају да обезбеде потомство. Наравно, на том путу, који је испуњен напорима, искрсавају и бројне перипетије које сналазе наше „мале људе“, а текст и режију потписује такође Владан Савић.

Иако је комедија пуна елегантног хумора, овај позоришни комад обилује и озбиљним драмским моментима, који публику понекад узбуђује до суза.

Премијера представе "Нека буде шта буде... само да буде мушко" изведена је у марту, али због ковид пандемије и снимања серија "Игра судбине", где су протагонисти и ови глумци, представа није имала много извођења, а ових дана гостују по Србији, тамо где су тзв.мали људи, као што су и главни јунаци ове приче.