slideshow04

Валентина Василић најлепша девојка света

Прибој има најлепшу девојку света. Валентина Василић, двадесетогодишња девојка из града на Лиму, победила је на такмичењу Мис глам света, у Индији, и у Србију и свој Прибој, донела светску круну.

А пут до успеха, као и обично, није посут само ружама. Валентина је на избору за Мис Србије, освојила ленту Мис туризма и право да наступи на светском такмичењу у Кини, али због пандемије короне, то такмичење није одржано.

Ипак, Компанија МИС ЈУ омогућила јој је да наступи у Индији, и први пут представља Србију на такмичењу за Мис глам света. Храбро се упутила на далек пут, показала колико вреди и победила у конкуренцији девојака из 21 земаље.

"Ова титула значи борбену и јаку, самосталну жену. По мени битнија је та духовна лепота, као наша снага изнутра, образовање и васпитање, а физичка лепота је само улазница у свет гламура.", каже Валентина Василић, званично Мис Глам Света.

У далекој Индији, и жири и пробрану публику, одушевила је и кроз обавезан наступ, вече талената, где је Валентина у српској народној ношњи, играла - српско коло.

Поред главне, Валентина је из Индије донела још две награде - Мис ренесансе, због њеног ренесансног лица и Мис мира у свету, јер долази из града Прибоја, мултиетничке средине, где вековима заједно живе две нације, уважавајући једни друге.

Иако после освајања светске круне, Валентина има и нове пословне обавезе, ипак жели да настави са образовањем, да постане академски грађанин, јер успешно студира пројектни информациони менаџмент, а стипендију је заслужила пласманом у финале избора за Мис Србије.

Ове јесени оствариће јој се још једна жеља, да наступи у граду светлости, на Недељи моде у Паризу.

Валентина на свим наступима поносно истиче да је из Прибоја, чији је и украс и понос, па је први човек општине Лазар Рвовић, приредио пријем за Мис Глам Света и захвалио се Валентини што је у Србију и Прибој донела светску круну златног сјаја.