slideshow04

КЛЕР: Позив незапосленим лицима за започињање бављења малинарством - Програм развоја приватног сектора у Југозападној Србији

Хладњача „Maстер Фриго“ и Програм развоја приватног сектора у југозападној Србији који реализује Регионална развојна агенција Златибор из Ужица, позивају незапослена лица да кроз субвенцију ПСД програма и хладњаче „Maстер Фриго“ почну са производњом малине на површини од минимум 15 ари.

Сва незапослена лица која буду одабрана кроз процес селекције добиће бесповратно кроз неопходан репроматеријал 70.178,00 динара. Такође хладњача „Maстер Фриго“ ће додатно претфинансирати сав репроматеријал који је неопходан за започињање производње малина, а изабрани почетник ће тај репроматеријал вратити кроз род малине.
Пријава за незпослена лица траје до 31.03.2015. Све информације у вези са пријавом могу се добити у Канцеларији за локални економски развој општине Прибој, на телефон 033/2455044, или лично у улици 12. Јануара бр.5, на другом спрату Аутогране у Старом Прибоју. Контакт лица су Жана Радовић и Самир Шабанија.

konkurs malinjak