slideshow04

Фонд за развој општине Прибој - Потписивање уговора са 17 предузетника са ранг листе

У петак, 27. марта са почетком у 9 часова, у кабинету председника општине Прибој, обавиће се потписивање уговора са наредних 17 предузетника, који су на Конкурсу Фонда за развој општине Прибој добили бесповратна средства за отварање нових радних места али и средства за куповину нове опреме.

Уговоре са Фондом за развој и Општином Прибој подписаће предузетници од 15. до 31. места са коначне ранг листе објављене након завршетка Конкурса, укључујући и 31.ог предузетника. Након седнице Управног одбора Фонда за развој општине Прибој, одржане 4. децембра 2014. године, донета је одлука да се прихвате све пријаве са уредном документацијом, па је од приспелих 63 захтева, прихваћено 60, углавном базираних на захтеву за добијање средстава за отварање нових радних места, док је било и захтева за добијање средстава за куповину опреме. Општина Прибој донела је одлуку о ангажовању 9.000.000,00 динара на име расподеле новчаних средстава за инвестиције и набавке основних средстава - развоја предузетништва вишег нивоа запошљавања и самозапошљавања, за ову буџетску годину. На тај начин, у 2015. години отвориће се 96 нових радних места кроз овај вид помоћи и подстицаја локалним предузетницима.
Потписивање уговора са првих 14 предузетника обављено је у децембру прошле године, а у наредном периоду биће потписани уговори и са преосталим предузетницима који су на Конкурсу добили бесповратна средства.
Коначну ранг листу можете погледати овде.