slideshow04

Прибој добија основне академске студије на даљину

Данас су просторије Општинске управе Прибој посетили су представници Факултета за пословне студије и право Београд и Факултета за стратешки и оперативни менаџмент Београд, секретар Бојан Здравковић и запослене Јована Здравковић и Тијана Спајић.

Представнике ових факултета примили су председник Општине Лазар Рвовић, његов заменик Саша Василић и председник Скупштине општине, Борис Мрдовић.

Представници Факултета упознали су присутне са називима акредитованих студијских програма основних академских студија које ће, почев од школске 2018/19. године изводити на даљину на подручју општине Прибој: Право, Пословна економија, Безбедност, Менаџмент, Инжењерски менаџмент, Информационе технологије.

Локална самоуправа у Прибоју подржаће намеру факултета, да своју делатност прошире на подручју општине Прибој и овог дела Златиборског округа, те ће и пружити пуну подршку у циљу промовисања акредитованих студијских програма. Овом приликом, договорени су и други модалитети сарадње, захваљујући којима ће се промовисати студирање и останак младих у Прибоју.

Општина Прибој и факултети који у будућности планирају да омогуће младима студирање на даљину у Прибоју, потписаће у наредном периоду Споразум о сарадњи.

priboj osnovne akademske studije na daljinu