slideshow04

КЛЕР: Позив за Обуку за израду бизнис плана

Локални центар Регионалне развојне агенције Златибор (КЛЕР општине Прибој) позива незапослена лица и почетнике у бизнису који су заинтересовани за Обуку за израду бизнис плана да се јаве у просторије КЛЕР-а у Прибоју, Улица 12. јануара број 5, или на телефон 0332455044 ради организовања обука по групама.

Квалитетан бизнис план представља неопходан услов за реализацију и успех сваког посла, будући да омогућава појединцу сагледавање реалних могућности и смањење потенцијалних ризика у пословању, проверу исплативости бизнис идеје и сагледавање вредности потребног иницијалног капитала. Поред тога, бизнис план омогућава приступ потенцијалним кредиторима и финансијерима, јер представља неопходан услов приликом аплицирања за бесповратна и кредитна средства.

КЛЕР Прибој, у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом организује дводневну Обуку за израду бизнис плана, након које сва лица добијају валидне трајне сертификате о похађању обуке. Обука се организује у групама од 12 полазника након пријављивања довољног броја кандидата.

biznis plan jul13

kler logo h