slideshow04

Ускоро почетак радова на изградњи атмосферске канализације у улицама Данила Јауковића, Рифата Бурџевића и Иве Лоле Рибара

Владина Канцеларија за управљање јавним улагањима финансираће још један пројекат на територији општине Прибој, који за циљ има решавање дугогодишњих проблема са којима се грађани сусрећу. Ради се о пројекту изградње атмосферске канализације у улицама Данила Јауковића, Рифата Бурџевића и Иве Лоле Рибара.

Процењена вредност радова је 9.300.000,00 динара без ПДВ-а, а бирање извођача заказано је за 1. март. Рок за завршетак радова је 60 календарских дана, након чега ће бити трајно решен дугогодишњи проблем са кишном канализацијом.

Канцеларија за управљање јавним улагањима тренутно финансира четири пројекта на територији општине Прибој, укупне вредности око 30 милиона динара, изградњу два моста према Сјеверину, одводне воде клизишта на Бањи и водовод у Годуши. У фази припрема је и пројекат потпуне реконструкције Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић", укупне вредности око 407 милиона динара.

atmosferska kanalizacija stari priboj