banner-simboli i dan opstine

Завршена реконструкција операционих сала у Општој болници Прибој

У прибојској Општој болници данас је званично завршена прва фаза радова на реконструкцији операционог блока, односно две операционе сале, којима је ово прво реновирање након 50 година. Средства за реконструкцију операционог блока у вредности од око 3 милиона динара, обезбедило је ресорно министарство преко Здравственог центра Ужице, док локална самоуправа финансира рад ужичких хирурга, који ће у овим салама вршити неке од захтевнијих хирушких подухвата и истовремено едуковати прибојске колеге.

Опширније...

Завршена прва фаза радова на изградњи Рибарског насеља на Потпећком језеру

Јуче су завршени радови на првој фази изградње Рибарског насеља на Потпећком језеру, који се спроводе у оквиру пројекта "Рибарско насеље на Потпећком језеру", са којим је Туристичка организација Прибој конкурисала код Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Опширније...

Одржана 30. седница Општинског већа општине Прибој

Данас је одржано 30. по реду заседање Општинског већа општине Прибој, које је уједно и последње заседње у овој години. На дневном реду данас је било 28 тачака, међу којима су предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Прибој за 2017. годину и предлог Одлуке о буџету општине Прибој за 2018. годину. Данас су утврђени и Скупштини општине прослеђени програми и планови рада јавних предузећа и установа за 2018. годину, статути одређених установа, као и друге одлуке које представљају усаглашавања са вишим законским актима и од општег су интереса за боље уређење друштвене заједнице.

Опширније...

Одржане 45. Лимске вечери поезије

Од 13. до 15. децембра ове године, одржане су 45. по реду Лимске вечери поезије у Прибоју. Победница овогодишњих Лимских вечери поезије је Петра Видаковић Цветковић из Београда, која је награђена штампањем збирке поезије, комплетом књига и новчаним износом.

Опширније...

Јавна расправа: Предлог Одлуке о буџету општине Прибој за 2018. годину

Процес припреме буџета у јединицама локалне самоуправе одвија се у складу са буџетским календаром и по процедури утврђеној Законом о буџетском систему („Службени гласник РС“, број 54/09, 73/10, 101/10, 93/12, 62/13 и 63/13-испр. и 108/13, 142/14, 68/15 и др. закон, 103/15 и 99/16).

Опширније...

Поткатегорије