banner-simboli i dan opstine

Прибој добија уређен паркинг простор

У улици Вука Караџића преко пута парка, у новом делу Прибоја, јуче су почели радови на изградњи паркинга. Изградњом овог уређеног паркинг простора, Прибој ће добити 44 места за паркинг, што ће олакшати возачима и смањити гужве на другим местима обележеним за паркинг, а намена истог је да послужи као паркинг објекта Спортске дворане.

Опширније...

У сусрет МОСИ 2018 Прибој добија терен за одбојку на песку

У сусрет 55. по реду МОСИ 2018, које ће се ове године одржати у Прибоју по седми пут, припрема се постојећа и гради нова спортска инфраструктура. Тако ће Прибој добити и терен за одбојку на песку, уз шетну стазу поред Лима, који ће и након одигравања игара остати као пратећи садржај градских базена Спортског центра.

Опширније...

Прибој добија још једну топлану на биомасу

Након изградње прве котларнице на биомасу у Старом Прибоју, која сада греје јавне објекте ОШ "Бранко Радичевић", дечји вртић "Невен", Дом културе и зграду Општинске управе, расписана је јавна набавка за извођача радова за изградњу још једног котловског постројења на биомасу, капацитета 1800 kW, које ће грејати јавне објекте у новом делу града.

Опширније...

Завршена изградња одводног канала у Прибојској бањи

Данас су званично завршени радови на изградњи одводног канала у Прибојској бањи, који је предат на употребу, након што су их обишли и представници Канцеларије за јавна улагања Владе Републике Србије, која је финансирала радове.

Опширније...

Почели радови на изградњи атмосферске канализације у улицама Данила Јауковића, Рифата Бурџевића и Иве Лоле Рибара

Владина Канцеларија за управљање јавним улагањима финансираће још један пројекат на територији општине Прибој, који за циљ има решавање дугогодишњих проблема са којима се грађани сусрећу. Ради се о пројекту изградње атмосферске канализације у улицама Данила Јауковића, Рифата Бурџевића и Иве Лоле Рибара, а радови су званично почели данас.

Опширније...

Поткатегорије