banner-mosi2018

Јавни позив за регресирање вештачког осемењавања говеда

У складу са Програмом мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Прибој за 2018. годину који је Скупштина општине Прибој усвојила 27. јуна 2018. године расписан je Јавни позив за регресирање вештачког осемењавања говеда. Јавни позив биће отворен 16. јула 2018. године, а захтеви ће се примати до утрошка планираних средстава.

Опширније...

Јавни позив за доделу подстицајних средстава за набавку опреме, механизације, квалитетних приплодних грла и садног материјала

У складу са Програмом мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Прибој за 2018. годину који је Скупштина општине Прибој усвојила 27. јуна 2018. године расписан je Јавни позив за доделу подстицајних средстава за набавку опреме, механизације, квалитетних приплодних грла и садног материјала. Јавни позив биће отворен 16. јула 2018. године, а захтеви ће се примати до утрошка планираних средстава.

Опширније...

Фабрику аутомобила Прибој посетили представници Мерцедеса

Фабрику аутомобила Прибој данас су посетили представници немачке компаније Мерцесес, генерални директор за Југоисточну Европу Дајмлер Павертреина, г-дин Бартоз Кузански, један од водећих инжењера ове компаније Фидел Хеслер и делегација фирме Стар Импорт из Београда, која је генерални дистрибутер Дајмлер Компаније за Мерцедес Бенц.

Опширније...

Прибој добио видео надзор

Постављањем 12 камера високе резолуције у градском подручју, у оквиру пројекта "Прибој сигуран град", допринеће се већој безбедности грађана и бољој заштити њихове имовине. Данас је у ПС Прибој видео надзор званично пуштен у рад, а постављаење видео надзора, набавку камера, радове, повезивање, одржавање система и закуп телекомуникационих услуга финансирала је локална самоуправа, кроз Савет за безбедност у износу од 4,5 милиона динара без ПДВ-а.

Опширније...

Јапанска донација удружењу МНРО у Прибоју

Данас је Прибој посетио Његова Екселенција господин Ђунићи Марујама, амбасадор Јапана у Републици Србији, поводом церемоније примопредаје специјалног возила за особе са инвалидитетом, које је Амбасада Јапана донирала Удружењу за помоћ ментално недовољно развијеним особама.

Опширније...

Поткатегорије