banner-mosi2018

Прибој добио кошаркашки терен посвећен Марку Гудурићу

Акција “Сто терена за једну игру” компаније Моззарт наставила се овај пут у част младог репрезентативца Марка Гудурића, по ком је названо обновљено кошаркашко игралиште у Прибоју. Управо Марко Гудурић јуче је отворио у свом граду овај терен.

Комплетно реконструисан терен посвећен једном од најталентованијих кошаркаша млађе генерације, некадашњем кошаркашу Црвене звезде који сада игра за Фенербахче, налази се у Прибоју, на популарном терену „иза кифле“. Као и на осталим игралиштима које је Моззарт до сада уредио по стандардима професионалне кошарке, и на овом је постављена специјална подлога и професионалне конструкције са зглобним обручима и клиритним таблама.

Свечаном отварању терена претходила је ревијална утакмица коју су одиграле младе селекције КК Лим и КК Прибој, а у оквиру програма било је организовано и такмичење у шутирању тројки.

Након што је пресекао свечану траку и на тај начин званично отворио игралиште, Марко Гудурић се захвалио компанији Моцарт која је ово све омогућила као и Општини Прибој која је помогла.

"Мислим да један овакав терен доста значи Прибоју, пре свега мени јер на овим теренима сам ја кренуо као доста мојих другара и мислим да је веома важно да један овакав терен буде овде", рекао је Гудурић, који је своје суграђане позвао и на одговорно чување терена.

Председник општине Прибој, Лазар Рвовић, захвалио се компанији Моцарт на једној сигурно, најбољој у овој години промоцији спорта.

"Ми као Прибојци највећу захвалност дугујемо нашем Марку. Он је као пример, показао свима нама да се великим трудом и радом може да се остваре врхунски резултати", рекао је Рвовић.

Председник Општине позвао је Прибојце на чување терена уз наду да ће се исти дуго користити.

Свим младим спортистима и рекреативцима који ће терен користити, славни Прибојац је оставио поруку која гласи: ”Ако те твоји снови не плаше, онда нису довољно велики“.

mocart otvarnje terena marko guduric