slideshow04

Јавни позив за исказивање заинтересованости за ангажовање лица за потребе имплементације пројекта "Рехабилитација илегалног отпада на реци Лим и подизање свести о његовој штетности"

Општина Прибој оглашава јавни позив за исказивање заинтересованости за ангажовање лица ван радног односа за потребе имплементације прекограничног пројекта " Рехабилитација илегалног отпада на реци Лим и подизање свести о његовој штетности ", за који су у оквиру ИПАII Програма прекограничне сарадње Србија-Босна и Херцеговина за период од 2014. до 2020. године, заједнички аплицирале партнерске институције из Србије, Општина Прибој, ЈКП „Услуга“ Прибој, као и Општина Бијело Поље и НВО ЕУРОМОСТ са територије Црне Горе.

Предметни јавни позив се односи на исказивање заинтересованости за ангажовање лица за следећу позицију:

- логистичар - 1 извршилац

Општина Прибој ће из групе кандидата који буду исказали заинтересованост за ангажовање, изабрати лице за објављену позицију у оквиру овог позива, са којима ће након уговарања реализације Рехабилитација илегалног отпада на реци Лим и подизање свести о његовој штетности пројекта бити закључен уговор о делу на период од 12 месеци, односно током периода трајања пројектних активности.

ОПИС ПОСЛА

1) Логистичар на пројекту

Позиција логистичара пројекта подразумева извршавање следећих послова:

Логистичар - Службеник за логистику прати напредак пројекта и помаже логистичку подршку учесницима пројекта. Његов задатак је да организује претрагу терена и прикупља податке о терену, помаже асистенту пројекта, као и финансијском службенику на пројекту. Логистички службеник одговара координатору.


УСЛОВИ АНГАЖОВАЊА
Лица заинтересована за подношење пријаве за позицију логистичара пројекта морају поседовати следеће квалификације и искуство:

Квалификације и вештине
- минимум VI степен стручне спреме или 5 година релевантног професионалног искуства (радног стажа);
- добре комуникационе вештине;
- добро познавање рада на рачунару (MS Office);
- добро знање енглеског језика (конверзацијски енглески);

Посебно професинално искуство
- најмање 3 године искуства у раду у области заштите животне средине и управљања отпадом;
- најмање 3 годинe искуства у раду на пројектима који се финансирају из ЕУ или других донаторских фондова;


РОКОВИ И НАЧИН ДОСТАВЉАЊА ПРИЈАВА КОЈИМА СЕ ИЗРАЖАВА ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ЗА АНГАЖМАН:
Заинтересовани кандидати се позивају да доставе своје пријаве у форми пропратног писма са биографијом на српском језику. У пријави је потребно назначити на коју позицију се кандидат пријављује.

Пријаве се подносе на е-адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. у року од 5 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Општине Прибој (hwww.priboj.rs)
Благовременим ће се сматрати пријаве пристигле на адресу Општине Прибој до последњег дана наведеног рока, односно до 20. децембра 2018. године у 14:00 часова. Пријаве примљене након овог рока неће бити разматране.

Након истека рока за достављање пријава, кандидати који испуњавају услове из јавног позива, биће контактирани и позвани на усмени разговор. Кандидати који буду позвани на разговор, у обавези су да доставе доказ о радном искуству.