slideshow04

Асфалт кроз Мажиће, Пантовиће и Ћирковиће

Ових дана поправљен је асфалтни пут према школи у прибојској МЗ Мажићи, укупне дужине 1600 метара, а асфалтирано је и 560 метара пута кроз Ћирковиће и Пантовиће у МЗ Бања, као и пут до гробља за ова два села. Средства је обезбедила општина Прибој, а извођач је први пут на асфалтним радовима била фирма Аутопревозник Караџић из Прибојске Бање.

Тако је поправљен асфалтни пут у МЗ Мажићи, крак од Препрана према школи. Пропале и зубом времена оштећене деонице пута одлазе у заборав, а Мажићани поново добијају савремену путну комуникацију. На одређеним деоницама просто се више није могло проћи, ни тракторима ни теренцима, а камоли путничким аутомобилима. Асфалтом је поправљено укупно 2600 квадрата пута од Препрана, поред школе, Дерикоњића и Баковића, па све готово до у врх овог дела Мажића.

Разлога за задовољство овог лета имају и житељи са друге стране Лима, из месне заједнице Бања, где је овог лета асфалтом пресвучено доста путних праваца, а последњих дана је то учињено у селима Пантовићи и Ћирковићи. Овде су на три потеза асфалтиране деонице путева, укупне дужине од 560 метара, од којих је једна и према сеоском гробљу.

asfalt mazici pantovici