slideshow04

Раде се тротоари у Старом Прибоју

Лепо време крајем фебруара у Прибоју користи се за довршетак започетих активности.

Тако су неимари „Путева Ужице“ наставили радове на поплочавању тротоара поред железничке станице у Старом Прибоју. Крајем године, постављени су нови ивичњаци и афалтиран је оштећени део коловоза на регионалном путу Прибој – Бистрица. Тротоари су ширине од 2 до 3,5 метара, а укупна дужина која се реконструише је око 250 метара. Радови би требало да буду завршени за неколико дана, а средства су обезбеђена у буџету Општине Прибој.

Уместо пропалог асфалтног слоја, сада се постављају бехатон плоче, које ће језгру старог Прибоја, дати нови сјај, а све у контексту комплетног сређивања овог дела града, где окосницу чини некадашњи хотел Прибој, сада реконструисан у хотел „Терме 36.6“, у који приватни инвеститор улаже око три милиона евра.

Уз већ реконструисан део Пролетерске улице са новим тротоарима, поред такси штанда, урађене су нове фасаде зграда баш у овом делу града и започета је реконструкција главне улице, која ће након комплетне замене водоводне и канализационе мреже, у потпуности бити поплочана, и коловоз и тротоари.