slideshow04

Драгоју Бојићу медаља за заслуге

Прибојац, мајор полиције Драгоје Бојић, шеф одсека за сузбијање криминала у полицијској станици Прибој, награђен је бронзаном медаљом за заслуге и посвећеност послу.

Ово високо признање МУП Србије, Бојићу је уручено, поводом Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције, 12.јуна, на свечаној академији у Београду.

У образложењу награде, стоји:
"Током 27- годишње успешне полицијске каријере, Драгоје Бојић је показао висок степен стручности и посвећености служби. За остварене резултате више пута је новчано награђиван, а сваки пут, добијени новац, давао је за лечење деце."

Признање Драгоју Бојићу уручио је ВД директора Полиције пуковник Драган Васиљевић.

На свечаности у Београду заклетву је положило и 1516 младих полицијских службеника, који ће након овог чина, а у складу са кадровским планом МУП-а, бити распоређени по свим Полицијским управама на територији Србије.

У име државе Србије, којој ће, верује, достојно и часно служити, новопримљеним полицијским службеницима, као изасланик председника Републике, Александра Вучића и врховног команданта Војске Србије, полагање заклетве честитао је министар унутрашњих послова Александар Вулин.