slideshow04

Кликни за живот, вежи појас!

Данас је на улицама Старог Прибоја спроведена акција поделе информативних флајера у оквиру акције "Кликни за живот, вежи појас!" коју спроводи на државном нивоу Агенција за безбедност саобраћаја и Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, а на локалу Савет за безбедност саобраћаја општине Прибој у сарадњи са Канцеларијом за младе и уз саветодавну подршку Муп-а.

Акцију у оквиру Националне кампање за унапређење безбедности саобраћаја подржали су и сви возачи који су узели од волонтера Канцеларије за младе информативни флајер и имали стрпљења да чују о чему се ради.

Учесницима у саобраћају том приликом је указано на сврсисходност и нужност везивања сигурносних појасева, како на предњим тако и на задњим седиштима. Циљ ове кампање је да се у наредном периоду подигне свест возача о правилној употреби сигурносних појасева и тако се подигне употреба сигурносних система на виши ниво како би се сачували људски животи.

Са учесницима у саобраћају разговарао је и председник Савета за безбедност саобраћаја општине Прибој Драго Дробњаковић, који је апеловао на возаче да вежу сигурносне појасеве, али је и најавио још акција које ће допринети безбедности у саобраћају.

klikni-za-zivot-vezi-pojas