slideshow04

Нова помоћ ХО СТАРА РАШКА воћарима у Прибоју

Јуче је одржан састанак Извршног одбора ХО Стара Рашка Испоставе Прибој, ком су присуствовали менаџер ХО Стара Рашка Војин Вучићевић и председник општине Прибој Лазар Рвовић са сарадницима.

На састанку су договорене заједничке активности око наставка пројекта „Помоћ воћарима у Рашкој области“, у оквиру које ХО Стара Рашка обезбеђује за прибојске воћаре 1.500 садница разног воћа за јесењу садњу. Председник општине Прибој је обећао да помоћ локалне самоуправе овом пројекту неће изостати, како би се створила добра основа за пролећне активности воћара, који би се оснажили да у следећој години постану битан чинилац у пољопривредној производњи овог краја, што би касније створило услове и за јачање прерађивачке индустрије воћа.

На састанку је менаџер организације упознао представнике локалне самоуправе и са активностима ХО на скупљању и предстојећој дистрибуцији, прехрамбених производа, брашна, шећера, уља и других неопходних производа за рад ђачких кухиња у Прибоју као и предшколске установе Невен.

stara raska pomoc vocarima