slideshow04

Одржана 69. седница Општинског већа општине Прибој

Данас је одржано 69. заседање Општинског већа општине Прибој, на којем је поново формирана Комисија за решавање захтева за помоћ у изградњи сеоских водовода, али су и размотрени и у скупштинску процедуру прослеђени Извештај о раду Предшколске установе "Невен" за 2014/2015. годину и Годишњи План рада за 2015/2016. годину.

Поводом прве тачке дневног реда, чланови Већа били су сагласни да Комисија за решавање захтева за помоћ треба да остане у истом саставу као и прошле године, имајући у виду коректност у раду и добре резултате који су проистекли из рада Комисије. Председник Комисије и члан Општинског већа Драго Дробњаковић, рекао је да ће и ове године бити минимални услови за добијање црева, а то је ископавање канала дубине 60цм уколико је у питању пијаћа вода, односно 40 цм у случају да то није. Комисија ће и ове године радити на терену, у складу за захтевима грађана којима је овај вид помоћи од локалне самоуправе потребан. У саставу Комисије осим председника Драга Дробњаковића су и Млађен Симовић из Дирекције за изградњу Прибоја и Урош Милићевић из ЈКП "Услуга".

Извештај о раду за 2014/2015. годину као и Годишњи План рада Предшколске установе "Невен" за 2015/2016. годину размотрени су и прослеђени одборницима Скупштине општине на усвајање, уз похвале за рад и планове у будућности.

Дневни ред седнице можете погледати овде.

53-sednica-opstinskog-veca