banner-mosi2018

Пословни сусрети (Б2Б) и мини сајам "START UP" компанија на Златару

Развојна агенција Србије (РАС) реализује пројекат "Подршка развоју приватног сектора у јужној и југозападној Србији (ПСД)“ у сарадњи са Америчком агенцијом за међународну сарадњу (USAID), мисија у Србији, која финансира пројекат. Партнери на пројекту су регионалне развојне агенције: Регионална развојна агенција Златибор, Регионална развојна агенција Санџака-СЕДА, Регионална агенција за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа и Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа (ЦРЈП).

usaid i ras

Циљ пројекта је јачање ММСПП у одабраним регионима путем ширег повезивања. Пројекат се бави унапређењем развоја микро, малих и средњих предузећа и предузетништва са циљем повећања продаје, унапређења извоза и креирања нових радних места.


С тим у вези, Развојна агенција Србије (РАС) у партнерству са Регионалном развојном агенцијом Златибор, уз подршку партнерских регионалних развојних агенција, организује "Пословне сусрете и мини сајам старт уп компанија“ на Златару 09.-10. октобра 2017. године.

Сектори који ће бити заступљени на пословним сусретима су:

Агроиндустрија
Лака индустрија
Модна индустрија

Пословни сусрети ће Вам пружити могућност да директно промовишете Ваше активности, производе и услуге, успоставите нове пословне контакте и пронађете пословне партнере. Овај догађај је идеална прилика за размену идеја, приступ новим информацијама и проналазак потенцијалних партнера.


Током манифестације биће одржан и мини сајам старт-уп компанија које су подржане од стране пројекта.

Овим путем Вас позивамо да учествујете на пословним сусретима на Златару, у понедељак 09. октобра 2017. године, са почетком у 12:00 часова, на локацији Хотел Златарски Златник, Брдо бб, Нова Варош.
Уколико сте заинтересовани, у уторак 10. октобра 2017. године, можете учествовати на радионици на тему ,,Од Start up-а до успешне компаније – транзиција у пословању ММСПП", на којој ћете добити бесплатне тренинге за унапређење пословања.

Више информација о пословним сусретима, као и регистрацију он-лине пријаве можете извршити користећи линк:

http://poslovnisusreti.talkb2b.net

Уколико сте заинтересовани да учествујете на пословним сусретима на Златару, молимо Вас да се региструјете на горе наведеном линку до 06. октобра 2017. године.

Учешће на пословним сусретима је бесплатно, а трошкове превоза учесници сносе сами.

За додатне информације можете се обратити Регионалној развојној агенцији ,,Златибор’’, Ужице. Контакт особа: Јелена Богићевић, тел. 065 923 08 62, е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..">Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..