slideshow04

Конкурс за доделу аутоседишта за децу

Општина Прибој расписује конкурс за доделу аутоседишта за децу узраста од 6 месеци до годину дана (односи се на децу рођену од септембра 2017. године до марта 2018. године ). Право подношења пријаве имају сви који испуњавају следеће услове:

1. да један од родитеља има место пребивалишта у Прибоју ( као доказ приложити фотокопију личне карте);
2. да је један од родитеља запослен у Прибоју (доставити потврду са радног места или извештај о личном доходку );
3. да један од родитеља или њихови родитељи има неку некретнину у Прибоју ( узети потврду о имовини из катастра или решење о порезу на имовину);
4. да је возило регистровано у Прибоју (приложити фотокопију саобраћајне дозволе);
5. да дете похађа вртић (доставити потврду из вртића).

Не морају бити испуњени сви услови!

Едукација о правилној употреби седишта ће бити спроведена у групама од по 50 (педесет) корисника. Родитељи најстарије деце ће бити распоређени у прву групу, а сви полазници ће о резултатима конкурса и осталим информацијама бити накнадно обавештени. Едукација ће бити одржана 11.10.2018. године у Великој сали Дома Културе, а пријаве за конкурс се предају сваким радним даном од 24.09.2018. до 06.10.2018. године у згради општине Прибој (канцеларија број 26) у периоду од 8 до 15 часова. Едукацију, набавку и расподелу аутоседишта намењених деци од 9-36 килограма спроводи Савет за безбедност саобраћаја општине Прибој уз подршку Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије.

auto sedista