slideshow04

Почела реконструкција Предшколске установе "Невен" у Старом Прибоју

У понедељак, 17. септембра 2018. године, одржан је састанак након кога су почели радови на реконструкцији Предшколске установе "Невен".

На састанку су присуствовали представник Министарства привреде, Живота Боровац, председник Скупштине општине Прибој, Борис Мрдовић, представници извођача радова, фирме Полет д.о.о. из Ужица, директорица ПУ "Невен", Јасна Којадиновић, одговорно лице за вршење стручног надзора, Дејан Филиповић, и за координатор пројекта Ирфан Ибрагић.

Потписивањем уговора са Министарством правде је и званично почела реконструкција Предшколске установе "Невен" у старом делу Прибоја која предвиђа повећање енергетске ефикасности објекта у којем бораве малишани из овог дела града. Радови подразумевају потпуну замену столарије и уградњу термофасаде, чиме ће се преполовити досадашњи трошкови грејања ове установе. Укупна вредност радова је 13 милиона динара без ПДВ-а, од чега по половину трошкова сносе Министарство привреде и Општина Прибој. Рок за завршетак радова је 60 календарских дана.

pocetak rekonstrukcije pu neven