banner-simboli i dan opstine

45 милиона динара субвенција за 130 бивших радника ФАП-а

Јуче су у великој сали прибојског Дома културе, бившим радницима из ФАП-ових зависних предузећа као и радницима који су без социјалног програма напустили фабрику у децембру 2015. године, подељења решења о субвенцијама од стране локалне самоуправе, за започињање привредних активности. У сврху овог програма помоћи, општина Прибој је обезбедила 45 милиона динара, а до краја године се планира и откуп деоница од радника, које су у процесу реструктурирања фирме добили на име шест заосталих плата у 2016. години.

Опширније...

Ускоро почетак радова на потпуној обнови и реконстукцији објеката Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић" у Прибоју

Јавни тендер за избор извођача радова на потпуној обнови и реконструкцији објеката Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић", расписан је 26. марта и трајаће до 25. априла, када ће се у 12:15 сати истог дана отварати понуде и након стручне оцене изабрати извођач на једном од највећих пројеката реконструкције објеката из области образовања у Србији.

Опширније...

Експертски тим за решавање проблема Глишине воде данас у Прибоју

Након прошлонедељног покретања клизишта Глишина вода на деоници пруге Београд-Бар у Прибоју, на позив локалне самоуправе, Штаб за ванредне ситуације МУП-а Србије упутио је експертски тим на лице места.

Опширније...

Деца са Косова у посети Прибоју

Деца са Косова и Метохије, њих 82, у четвртак 29. марта, посетила су општину Прибој и српски средњовековни манастир у Прибојској Бањи, посвећен светом Николи. Домаћини деци и њиховим учитељима и професорима били су Туристичка организација Прибој и локална самоуправа, који су на пригодан начин дочекали децу из јужне српске покрајине.

Опширније...

Почели радови на изградњи атлетске стазе

Почели су радови на изградњи атлетске стазе у Прибоју, који ће трајати 90 календарских дана, након чега ће почетком јула месеца, први стазу користити такмичари на МОСИ 2018.

Опширније...

Поткатегорије