banner-simboli i dan opstine

Прибој добија уређен паркинг простор

У улици Вука Караџића преко пута парка, у новом делу Прибоја, јуче су почели радови на изградњи паркинга. Изградњом овог уређеног паркинг простора, Прибој ће добити 44 места за паркинг, што ће олакшати возачима и смањити гужве на другим местима обележеним за паркинг, а намена истог је да послужи као паркинг објекта Спортске дворане.

Опширније...

У сусрет МОСИ 2018 Прибој добија терен за одбојку на песку

У сусрет 55. по реду МОСИ 2018, које ће се ове године одржати у Прибоју по седми пут, припрема се постојећа и гради нова спортска инфраструктура. Тако ће Прибој добити и терен за одбојку на песку, уз шетну стазу поред Лима, који ће и након одигравања игара остати као пратећи садржај градских базена Спортског центра.

Опширније...

Министарка Ђукић Дејановић у Прибоју поводом координације активности у области популационе политике

Министарка без портфеља у Влади Републике Србије, задужена за демографију и популациону политику, Славица Ђукић Дејановић, данас је посетила општину Прибој. Она се том приликом састала са руководством општине Прибој, где се разговарало о томе, који су то начини поред националних програма, које би јединица локалне самоуправе могла да реализује у циљу побољшања популационе политике.

Опширније...

Министарство одобрило средства за инвестиционо одржавање тротоара у Немањиној улици

Министарство државне управе и локалне самоуправе одобрило је средства за инвестиционо одржавање тротоара у Немањиној улици у Прибоју.

Опширније...

Завршена изградња одводног канала у Прибојској бањи

Данас су званично завршени радови на изградњи одводног канала у Прибојској бањи, који је предат на употребу, након што су их обишли и представници Канцеларије за јавна улагања Владе Републике Србије, која је финансирала радове.

Опширније...

Поткатегорије