slideshow04

Projekcije filmova u Domu kulture: Paklene ulice 8, Mali šef 3D i Štrumpfovi - Skriveno selo 3D

22.05.2017. (ponedeljak) Štrumpfovi - Skriveno selo 3D u 16 časova
22.05.2017. (ponedeljak) Mali šef u 18 časova
22.05.2017. (ponedeljak) Paklene ulice 8 u 20 časova

22.05.2017. (ponedeljak) Štrumpfovi - Skriveno selo 3D u 16 časova

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u celosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Kefala, Trape i Grubera) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!
Ulaz 250,00 din.

strumpfovi skriveno selo


22.05.2017. (ponedeljak) Mali šef u 18 časova
Mali šef je priča o najneobičnijoj bebi koja nosi odelo, govori odraslim muškim glasom, nosi aktovku i ponaša se kao šef, a glas mu pozajmljuje naš poznati glumac Srđan Timarov.
Urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, pogotovo bebe koja uvek dobije ono što traži, hranu i piće 24 sata na dan, 7 dana u nedelji i beskrajno puno sastanaka često i usred noći. Mali šef je na misiji da spreči najveće neprijatelje beba koji im otimaju ljubav i pažnju odraslih – pse, a u tome će mu pomoći stariji brat Tim.
Ulaz: 250,00 din.

mali sef

 


22.05.2017. (ponedeljak) Paklene ulice 8 u 20 časova
Posle „Paklenih ulica 7“ iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovečniji filmskih serijala svih vremena: PAKLENE ULICE 8.
Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.
Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni... i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.
U filmu „Paklene ulice 8“, Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova uključujući Dvejna Džonsona, Džejsona Stetama, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Natali Emanuel, Elsu Pataki i Kurta Rasela. Pored Teronove, u serijalu se po prvi put pojavljuju Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.
Ulaz: 250,00 din.

paklene ulice 8