banner-mosi2018

Вести

Пливање за Часни крст у Прибоју

На велики хришћански празник Богојављење, у Прибоју је у складу са дугогодишњом традицијом, организовано пливање за Часни крст, у организацији Црквене општине Прибој, а под покровитељством Општине Прибој. У трци дугој 33 метра, први до Часног крста стигао је Прибојац, Иван Аврамовић.

Опширније...

Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2020. години

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2020. години.

Опширније...

Пројекција филма "Четири руже" у прибојском биоскопу

У среду 15. јануара у два интервала, од 18 и од 20 часова, у биоскопу Дома културе "Пиво Караматијевић", биће приказан филм Василија Никитовића "Четири руже". Главне улоге тумаче популарни домаћи глумци, Милош Самолов, Борис Миливојевић и Срђан Жика Тодоровић.

Опширније...

Конкурс: 42. Лимске вечери дечје поезије

Дом културе „Пиво Караматијевић“ из Прибоја, расписује конкурс за учешће на 42. по реду Лимским вечерима дечје поезије. Право учешћа на конкурсу имају ученици старијих разреда основних школа (од V до VIII разреда) са простора Србије и Црне Горе.

Опширније...

Прелиминарна ранг листа подносилаца захтева за доделу награда за талентоване студенте поводом Дана општине (школска 2019/2020. година)

На основу члана 12. Одлуке о награђивању талентованих студената поводом Дана општине (“Сл. лист општине Прибој “, бр. 7/18), Општинско веће општине Прибој, на седници одржаној 09.01.2020. године, телефонским путем, утврђује:  Прелиминарну ранг листу

Опширније...

Божићна честитка

Његовом Преосвештенству Владици Милешевском Господину Атанасију, свештенству и монаштву Милешевске епархије, православном верујућем народу, срећни Божићни празници.
Нека нам овај свети празник Христовог рођења донесе више среће и радости.
Да победимо себе, да би победили друге.
Да чувамо Цркву више од зидова цркве.
Да патриотизам не меримо величином пљувачке већ величином праштања.
Да не будемо носачи транспарената већ носачи идеја.
Да нам саборност буде суштина, а не фолклор.
Мир Божији, Христос се роди!

Лазар Рвовић
Председник општине Прибој

Опширније...

Срећна Нова 2020. година

cestitka 2020

Опширније...

Борци Прибоја одржали своју годишњу скупштину

Они су били и остали породица. Како онда када су они или њихови синови бранили ову земљу и свој народ, када су неки од њих за слободу отаџбине дали и своје животе, други и делове свога тела, а сви заједно прошли кроз крваву епопеју, тако и данас у миру. Сложни и јединствени ко рођена браћа и сестре, у дружењу, али и у подсећању на херојске дане и жртву својих другова - јунака.

Опширније...

Изашао из штампе 14. број Билтена општине Прибој

Изашао је из штампе нови број Билтена општине Прибој, број 14.

Опширније...

Одржана 23. седница Скупштине општине Прибој

У четвртак, 26. децембра, заседали су одборници СО Прибој по 23. пут у овом сазиву и одржали пето и последње заседање у овој календарској години.

На агенди се нашао веома обиман дневни ред од чак 28 тачке, али су одоборници прибојске Скупштине, као и до сада били и конструктивни у својим дискусијама, и експедитивни у свом раду, и једногласни у доношењу свих одлука.

Опширније...

Поткатегорије