slideshow04

Vesti

Limska regata i "Lim fest" 9. i 10. jula

Nakon prošlogodišnje pauze, zbog pandemije korona virusa, ove godine, tradicionalno drugog vikenda u julu, u Priboju će na reci Lim, biti održana 14.Limska regata, dok će u propratnom delu nastupiti i poznate muzičke zvezde.

Limska regata ove godine biće organizovana samo do plaže u Sjeverinu, što svakako neće umanjiti draž manifestacije, poručuju organizatori - TO Priboj i UG “Jastreb” iz Priboja.

14.Limska regata organizovaće se u subotu 10.jula. Početak je u 10 sati iz centra Novog Priboja, a plan je da rafteri stazu, dugu 20 kilometara, pređu za oko tri i po sata, pa se ručak i žurka na izletištu u Sjeverinu planiraju za 14 sati. Nakon druženja u Sjeverinu, sledi organizovan povratak autobusima za Priboj.

Interesovanje za Limsku regatu je veliko, a kao i ranijih godina, pored raftera iz Srbije, očekuju se i učesnici iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore.

Pored druženja učesnika i uživanja na vodi i u prirodi, organizatorima je bezbednost na prvom mestu, pa je već ugovoreno pet posada obezbeđenja, odnosno spasilaca, na svakom čamcu će biti obučen skiper, a svi učesnici će imati kacige i prsluke.

U propratnom delu Limske regate organizovaće se "Lim fest". U petak veče, 9.jula na Gradskom trgu nastupa Aco Pejović, a drugog dana, 10 jula takođe u 21 sat, nastupiće “Van Gog”. Oba koncerta su za posetioce besplatni.