slideshow04

Vesti

Preliminarna rang lista krajnjih korisnika u sprovođenju mera energetske sanacije na teritoriji opštine Priboj

Utvrđuje se Preliminarna rang lista krajnjih korisnika u sprovođenju mera energetske sanacije na teritoriji opštine Priboj po objavljenom Javnom konkursu za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji opštine Priboj za 2022. godinu.

Na osnovu bodovanja prema kriterijumima iz odeljka VIII Javnog konkursa Komisija je utvrdila jedinstvenu preliminarnu rang listu koja broji 89 građana za sve mere energetske efikasnosti iz javnog konkursa krajnjih korisnika (građana) koji su podneli urednu prijavu na Javni konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne vode na teritoriji opštine Priboj za 2022. godinu.

Imajući u vidu da su u okviru Javnog konkursa opredeljena sredstva u iznosu od 5.000.000,00 dinara, prijave pod rednim brojevima od 1 do 39 će imati priliku da ostvare pravo na bespovratna sredstva.

Krajnji korisnici koji su ispod crte, od rednog broja 40 zaključno sa brojem 89, ispunjavaju uslove iz Javnog konkursa, ali na osnovu broja bodova i raspoloživih novčanih sredstava ne mogu biti sufinansirani.

Prijave od rednog broja 90 do 166 nisu uzete u razmatranje jer nije podneta potpuna obavezna dokumentacija uz prijavu na Javni konkurs saglasno odeljku V Javnog konkursa.

Preliminarnu rang listu krajnjih korisnika u sprovođenju mera energetske sanacije na teritoriji opštine Priboj možete preuzeti ovde.